אודות

הסיפור של ערק Kawar

משפחת Kawar הינה אחת המשפחות המבוססות ובעלות ההשפעה בירדן ובישראל. לפני כ-70 שנה, החלה המשפחה לייצר ערק (ר'נטוס) במפעל קטן בירדן שהוקם על ידי סב המשפחה אסקאנדר קעואר, מומחה גדול ומוערך לערק. 

בשנת 2002 החלה משפחת Kawar במיזם ישראלי ירדני, במטרה למצוא את הנוסחה לערק הטוב בעולם. לצורך כך גויסו מיטב המומחים ולא נחסכו אמצעים.

תוכלו לקרוא בהרחבה על קורות המשפחה בספר "משפחת קעואר, הג'סאנים מארץ סוריה הדרומית" שנכתב ע"י דר' ראוף סעד אבו ג'אבר.

כיום מפעל Kawar הינו מפעל הערק הגדול במדינה. המפעל שוכן בפארק התעשייה החדש ציפורית, בנצרת עילית, על פני שטח פרטי של 2.5 דונם וגודלו 2,200 מ"ר.
זהו המפעל היחיד מסוגו המייצר ערק מחומרים טבעיים, בטכנולוגיית הייטק הנחשבת למתקדמת מסוגה בעולם. טכנולוגיה זו בשילוב עם סודות תהליך הייצור, יוצרים ערק פרימיום מובחר וצלול, בעל טעם נקי וטהור ברמה הגבוהה ביותר. 

חומרים טבעיים בלבד
ערק Kawar מבוסס על אניס טבעי סורי, 100% כוהל ענבים ירוקים מתוקים מחברון ומהגליל ומים טהורים. שלושה מרכיבים יקרים, טבעיים ואיכותיים, אשר בשילוב ידע וטכנולוגיה מתקדמת יצרו את נוסחת הפרימיום של הערק ללא מתנול. השימוש בטכנולוגיית זיקוק ומדידה "דיגיטאליים", ללא מגע יד אדם, אחראים לכך שכל טיפה בכל בקבוק הינה בעלת טעם אחיד. אין הבדל בטעם בין הבקבוק הראשון לבקבוק המיליון. אלה הם סטנדרטים גבוהים שלא קיימים במפעלים אחרים בתעשיית הערק.

במפעל מועסקים מהנדסת מזון וטכנולוג מזון האחראים על פיתוח המוצרים, כמו כן קיימים במפעל מעבדת מחקר ופיתוח משוכללת ומערכת בקרת איכות.

סדרת שלושת הבקבוקים כוללת רמות שונות של אלכוהול בהתאם לצרכי השוק:
עדין – 45%, קלאסיק – 50% ופרימיום – 53%. מוצרי החברה משווקים ברחבי הארץ וניתן למוצאם ברשתות השיווק, מרכולים, בארים, פאבים, מסעדות וחנויות יין.

ערק Kawar כשר ומיוצר באישור משרד הבריאות.

ערק Kawar זכה בתחרות היוקרתית טרה-וינו 2010, במדלית זהב וכוכב ישראל 2010 של מכון האריזה והעיצוב הישראלי.

tavei-teken


לצפייה בתוכנית החיסכון עם מנחם הרוביץ'
שווה בדיקה, ערק לאניני הטעם



 
designed by Studio 3 | Developed By Joomi