תהליך הייצור

ערק KAWAR מופק בטכנולוגיית הייטק המתקדמת והמודרנית בעולם, בסטנדרטים של ייצור מוקפד לפי מיטב המסורת של ייצור הערק. כתוצאה מתהליך הייצור המוקפד (סוג הענבים, איכות המים, אניס טבעי ורמת זיקוק גבוהה), מתקבל ערק טהור, בעל טעם חלק ועשיר באיכות גבוהה במיוחד.

שלבי הייצור

  1. סחיטה וסינון הענבים הירוקים
  2. תסיסה וזיקוק הענבים עד הפיכתם לכוהל
  3. זיקוק הכוהל פעם שניה עם גרגרי האניס – עד לקבלת שמן אניס
  4. זיקוק הכוהל פעם שלישית, על מנת להפיק את כל השמן וחומרי הארומה של גרגרי האניס כאשר הנוזל הטהור מטפטף על זרעי אניס טבעיים
  5. מנוחת התזקיקים לתקופה של שלושה חודשים עד שנה
  6. אחסון התזקיקים בטמפ' יציבה של 19-21 מעלות

tavei-teken


לצפייה בתוכנית החיסכון עם מנחם הרוביץ'
שווה בדיקה, ערק לאניני הטעם


designed by Studio 3 | Developed By Joomi