Kawar ערק פרימיום

מתוך: שום פלפל ושמן זית, מדור הבישול של שף חיים כהן

בני משפחת קעואר מייצרים ערק בירדן כבר 70 שנה (ערק ר'נטוס) ולפני כמה שנים החליטו לפתוח מפעל ליצור ערק גם בארץ – ערק Kawar.

בתחילה היו הישראלים והירדנים שותפים במיזם אך עקב קשיים ביורוקרטיים רכשה משפחת קעואר מנצרת את מלוא הבעלות. פיתוחו של המשקה, המכיל כוהל ענבים מחברון, אניס טבעי ומים באיכות גבוהה, נמשך כ-6 שנים, והתוצאה – ערק פרימיום בשלוש גרסאות הנבדלות זו מזו בשיעור האלכוהול:

Kawar לייט ירוק - 45%
Kawar קלאסיק אדום - 50%
Kawar פרימיום שחור - 53%

המפעל נמצא בפארק התעשייה ציפורית ומועסקים בו 20 עובדים. את ערק Kawar מפיצה חברת הכרם. המוצר כשר.

חזרה לכתבו עלינו...

 
designed by Studio 3 | Developed By Joomi